Miten aika kuluukaan; on taas vierähtänyt jokunen tovi, etten ole "ehtinyt" kirjoitella Turbon ja Foxin kuulumisia blogiin.

Tänään on hyvä hetki korjata asia, sillä eilen Kartanon makkarajuoksuissa Turbo suoritti toisen hyväksytyn ryhmäkoejuoksunsa ja näin ollen pääsemme anomaan ratakirjaa heti kun Turbo täyttää sen vaadittavan 15 kk. Maastokirjan Turbo on jo saanut.

Eilisestä kuuluu kiitos Hannalle ja Ilopillerille, että antoivat Pepin ja Elviiran juoksukavereiksi Turbolle ryhmäkokeeseen.

Ekan ryhmäkoejuoksunsa Turbo ja sisarensa Bella suorittivat hyväksytysti viime lauantaina Hyvinkään radalla. Koejuoksun järjestymisestä kiitos Leenalle ja Pitkäkaskille. Nami ja Pinki starttasivat yhtä aikaa.

Mitä Foxille kuuluu:

Foxi kasvaa, että voi melken kuulla "kohinan". Foxin kriittiset mitat 10 / 44,5, jokainen voi arvuutella, kumpi on paino ja kumpi säkä, ikää on kuitenkin 5 kk. Hampaat vaihtuvat hyvää vauhtia, ja se asia on hyvä, sillä kaluamistarve on aivan valtava. Jospa sekin siitä asettuisi hampaiden vaihtumisen jälkeen.

Foxi ei osallistunut makkarajuoksuihin, sen sijaan juoksi, paini ja temmelsi veljensä Faron kanssa. Voi sitä elämisen riemua, mikä veljeksistä välittyi meille omistajille.