Vähiin on jäänyt taas kirjoitukset Turbon ja Foxin rataharjoituksista. Korjataan tilanne. Sen verran aluksi, että Turbo on harjoitellut ratajuoksua joka viikko Tuomarinkartanolla yhtä kertaa lukuunottamatta, Foxilta on jäänyt kaksi kertaa väliin. Tuomarinkartanon nurmi on jo tullut sen verran tutuksi, että päätimme Annen ja Emmin kanssa viedä eilen meidän "Paletin tanssijat" kokeilemaan hiekkarataa Hyvinkäälle.

Jokainen näistä upeista whippeteistä suoritti oman harjoituksensa juuri niin kuin oli suunniteltukin, vaikka olivat edellisiltana harjoitelleet Kartanolla.

Foxi joutui tyytymään turistin osaan, koska on vielä niin beibi ja Foxillakin oli maanantaina harkat.

Vähän tietenkin jännitti, miten Turbo suhtautuu Hyvinkään rataan. Heti, kun Turbo bongasi radan, alkoi sama vouhkaus kuin Kartanollakin, joten paikalla ei väliä kunhan on rata. Se olikin sitten se koppi, mikä hämmästytti kummastutti pientä juoksijaa. Koppiinmeno ei tapahtunut aivan samalla innolla kuin Kartanolla, jossa syöksytään kopperoon ja kuono kaltereihin. Meni kuitenkin ihan hyvin outoon koppiin ja seisoi tuijottaen radalle. Tulihan se pupu sieltä viimein. Mielestäni Turbon lähtö ehkä viivästyi hiukan, kuitenkin 280m meni aikaan 19,5 sek., joka on varsin kohtuullinen aika. Bella-sisko "kipitti" saman matkan aikaan 19,1 sek., joka on jo valtavaa vauhtia.

Allaolevasta linkistä voit nähdä Turbon juoksun.

http://www.youtube.com/watch?v=aPZMMMGyL1s