Aivan ensimmäiseksi: Suuret kiitokset Markkis, Riitta ja Emmi, kun autoitte minua tänään Turbon ja Foxin kilpailuttamisessa

Kisakausi lähenee loppuaan, tänään oli vuorossa osallistuminen JK-2009 -kisaan. Sekä Turbo että Foxi osallistui tähän vaativaan kisaan 2 x 480 m.

Minä hieman taikauskoisena tapauksena jännitin ihan "sikana" kun Foxin lähdönnumero oli 13, taisikin luku olla onnennumero sillä Foxi juoksi lähdössä itsensä kakkosena maaliin ajalla 32,31, joka olikin sitten ekan kierroksen kolmanneksi nopein ja Foxi selvitti itsensä A-Finaaliin

Turbo selvitti myös omassa ekassa startissaan itsensä kakkosena maaliviivan yli, Turbulan aika 32,49, joka 7. nopeimpana ekan kierroksen aikana oikeutti B-Finaaliin.

B-Finaalissa Turbo tuli taas kakkosena maaliin tehden tasaisen tarkkaa työtä, aika jälleen 32,49.

Foxilainen joutui toteamaan, että kaikki toiset viisi A-Finalistia olivat kaikki nopeampia, Foxi maalissa hienosti ajalla 32,85.

Kisapäivä oli kertakaikkiaan aivan onnistunut, kaikki toimi ja kisoissa ei ollut mitään turhia viiveitä, järjestäjät olivat panostaneet urakkaansa tosi paljon, kiitos siitä heille yhdesä ja erikseen sääkin suosi.