Tänään olimme Tuomarinkartanon radalla kisaamassa ratamestaruudesta. Nopeita koiria oli mahdottoman paljon. Ensimmäisessä aikajuoksussa Turbo alitti ihka ekaa kertaa 24 sekunnin rajan 23,99, joka oli minusta aivan mahtavaa, olihan Turbo näin voittanut itsensä. Hymy  ja koska niitä tosi nopeita aikoja oli paljon, en rasittanut Turboa toisella aikajuoksulla vaan menimme siihen finaaliin, mihin tällä ajalla oli mahdollisuus. Turbo juoksi voittoon C-Finaalissa neljän koiran ryhmässä aikaan 23,76 ja taas uusi oma ennätys!!!  Turbo yllättää minut kerta toisensa jälkeen. Hienot kisat, jälleen kerranHymy

Saas nähdä miten Turbon käy kun mennään seuraavan kerran Tuomarinkartanolle kisoihin 15.7.2009 ja silloin kisaamaan lähtee mukaan myöskin meidän pikku FoxilainenNauru se jännittää kyllä aika paljon, miten Foxi pärjää silloin ensikilvassaan.

Jaakko Stenroosilta lainaamassani kuvassa Turbo kirmaa C-finaalissa ykköseksi.