Eilen iltapäivällä auton nokka kohti kohti Kerkkoota, jonne Laihon Jukka oli järjestänut aivan upean vieheharjoittelupaikan Sökövintin nuorempiin ikäluokkiin lukeutuville kasvateille. Saimme käyttää Tukkilantilan ratsastusmaneesia, jonka pehmeä alusta ei ainakaan rikkoisi koirulaisten jalkoja.

Minä sain mukaani Jopin sekä tietenkin Turbon ja Foxin. Hiivatin gaattori ei osannut aivan pihalle saakka, onneksi siellä pienessä kylässä oli joku sentäs jo ulkoiluttamassa koiraansa, joten neuvoa saatiin sopivasti ja perille päästiin ihan ajoissa.

Sökövintin kasvatteja oli paikalla melkoinen joukko ja muutama "musta hevonen", kuten meidän Turbo. Ensin koirat saivat telmiä valikoiduissa ryhmissä ja lämmittelyn jälkeen ajaa viehettä kukin vuorollaan ja jokainen kyllä tiesi totta vieköön mitä tehdään kun viehe ilmaantuu: sitä ajetaan ja se tapetaan. On se vaan mahtavaa katsella lemmikkiemme iloa ja riemua.Hymy

Ennen kotimatkaa saimme vielä nauttia 1lopillerin synttärikakkukahveista, kyllä maistuikin. Kiitos leipurille ja kahvikokille! Onnea Jari!

Kiitosta kovasti Jukalle ja eikä ilman Marjaanaa tiimeineen olisi näitä kasvattejakaan, joiden kanssa telmuta ympäriinsä.

Kivaa oli ja odotetaan jo seuraavaa maneesireissua. Nauru