On tehnyt monta kertaa mieli ottaa Foxilta kauluri pois, kun se hankaloittaa pikkumiehen toimintaa.

Nyt taas huomaa, kuinka helposti eläin sopeutuu uuteen tilanteeseen. Kaikki perustoiminnot onnistuu oikein hyvin, kuten syöminen, juominen, takapihapissat ja -kakit. Puruluiden pureskelukin käy hienosti, luu kaulurin reunalle ja tarjotin on valmis eikä luuta tarvitse edes pitää kiinni tassuilla. Turboakin voi vähän kiusata tökkimällä kaulurilla kylkeen.

Takapihaa kauemmas Foxi ei ole nyt päässyt, siellä Foxi käy tossu tassussa ettei tassuside kastu. Tassusiteen vaihto kerran pari päivässä onnistuu oikein hyvin, ei Foxi rimpuile eikä Turbo sählää vaan Turbokin saattaa tulla Foxin viereen makaamaan toimenpidettä tutkailemaan.

Siitä Foxi on ollut oikeasti onneton ja itkenyt perään kun lähden Turbon kanssa ulkoilemaan eikä itse pääse mukaan. Ensi maanantaina tohtori ottaa tikit pois, toivottavasti tikit suostuvat irtoamaan siististi, ettei edes tihku verta; Foxikin pääsisi jo irrottelemaan ilman tuota mokomaa "lampunvarjostinta.

"Lampunvarjostin" hankaloittaa pikkumiehen toimintaa juuri oikealla tavalla; ei rieku liikaa ja oleminen rauhallisesti on varmasti se oikea tapa saada jalka kerralla kuntoon tältä osin, joten kauluri olkoon paikallaan niin kauan, kunnes lääkäri toisin määrää.