Ihmeiden aika ei ole ohitse, todellakaan.

Pojat pääsivät tänään matkaamaan Lahteen ryhmänäyttelyyn, olenhan päättänyt jo aikaisemmin, että käytän kumpaakin ainakin kerran näyttelyssä joka ikäluokassa, onhan sekin kiva nähdä, miten vieras arvostaa koirieni ulkoista olemusta. Varsinaisen toiminnan eli juoksemiseen näytöt tulevat sitten ihan toisenlaisista asioista.

Siispä Foxi heti "tulille" ja arvosteltavaksi. Foxi käyttäytyi juuri kuten olettaa saattoikin eli pentumaisesti ja oli ihan oma itsensä eikä oikeastaan turhia patsastellut paikallaan.

Foxin sijoitus hienosti kolmas ja yllätys yllätys KP.

Alla Annen kääntämys arvostelusta

Foxi  3/4 KP<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Very immature fawn puppy, Good lenght. Typical head. Nice bend of stifle. Well made hind quarters. Needs to tighten in front.  Profile movement good.

 

Hyvin kypsymätön, lapsellinen fawn pentu. Hyvä pituus.Tyypillinen pää.  Hyvä polven taivutus.  Hyvät takakulmaukset. Täytyy "tiukentua" edestä. Sivuliikkeet hyvät.

Turbo meni kehään Annen handlaamana, hienoa kun on handleri muualta kuten toisillakin näytelmäkoirilla tapaa olla. Anne hoiti Turbon kanssa homman niin hienosti, että EH tuli allaolevan arvostelun mukana.

Turbo 2/4 EH

Black dog with nice outline standing. Good length of neck & loin. Nice lay of shoulder & bend of stifle. Doesn´t keep his topline on the move. Profile movement good. Front movement could be neater.

 

Musta koira jolla on seisoessaan hyvä ulkolinja. Hyvä niskan ja kylkien pituus. Hyvä olan asento ja polven taivutus.  Ei pidä ylälinjaansa liikkuessaan. Hyvät sivuliikkeet. Etuliikkeet voisivat olla siistimmät.

Lahdesta matka jatkui suoraan Annen kesäpaikalle Lyöttilään, jossa koirulaiset saivat purkaa energiaansa vapaana juoksulla ja olihan melkoista haipakkaa. Tuuli oli vaan sen verran paljon voimakasta, ettemme voineet olla rannassa niin kauan kuin kuvittelimme.

Nyt kun kirjailen tätä tekstiä, Annen neito Bella ja vanha herra Pyde ovat olleet meillä hoidossa jo muutaman tunnin ja jäävät yöksi. Etukäteen kuvittelin, että meillä olisi nyt aivan helkkarinmoinen meteli, mutta täällä on hiljaista kuin huopatossutehtaassa, kaikki ovat jo löytäneet oman paikkansa.

Saimme Bellan ja Pyden meille hoitoon, koska Annella on joku illatsu täällä Kouvolassa.